Over ons

1950 : Het verhaal begint in de jaren 50 toen mevrouw en mijnheer Van Tongelen hun vleeswarenwinkeltje uitbaten in Anderlecht aan het Slachthuis. De kleine vleeswarenwinkel breidde zich snel uit doorheen de jaren.

1960 : Een paar jaar later neemt Vleeswaren Van Tongelen zijn nieuwe intrek in grotere lokalen te Anderlecht. Op deze manier kon het bedrijf beantwoorden aan de constante groei, dit zowel in aantal klanten als referenties.

1976 : Roland Van Tongelen en Luc De Backer vervoegen het bedrijf en de uitbreiding wordt verdergezet...

2006 : Sébastien Van Tongelen vervoegt het bedrijf en geeft het een nieuwe winding.

2013 : Binnen Vleeswaren Van Tongelen waait een nieuwe wind met een nieuwe reeks producten onder het merk 

VT FOOD Selection. Hiermee kan het bedrijf beter beantwoorden aan de noden van de klanten.

2014: VTFOOD neemt haar intrek in een nieuw en groter gebouw te Sint-Pieters-Leeuw.

2015: Het familiaal karakter werd doorheen de jaren bewaard om zo met het hele team elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven. Het succes van ons bedrijf is ongetwijfeld te danken aan de intensieve samenwerking met de toeleverende bedrijven alsook met klanten en dit gebaseerd op duurzame relaties.  Door deze aanpak kan VTFOOD een innovatief kwaliteitsvol assortiment aanbieden tegen concurrentiele prijzen specifiek op maat van de klant en een hoge graad van service bieden. Bij ons staat de klant centraal en we zijn dan ook dagelijks bezig onze dienstverlening te verbeteren.

We wensen dan ook onze klanten te bedanken voor dit jarenlang vertrouwen!